BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, 3 August 2011

BULAN RAMADHAN

Assalamualaikum...

Sempena bulan ramadhan ini, aku nk ucapkan selamat berpuasa kepada semua blogger2 sekalian..semoga anda semua diberkati oleh Allah S.W.T...Amin...
hahaha..(knp picx mkn plak ni) hehehehe....

Wednesday, 20 July 2011

Kepenatan

Assalamualaikum
 hai all, hari ni xde pape sgt tuk diceritakan cuma aku nk bgtau yg aku penat hari ni.hehehehe...tuk yang viewer blog aku ni sila bg komen sepatah dua kata...(muka sedih)..hahahaha..oh ya...aku  tak sabar nk abiskan practical aku dan bercuti...yehuuuuuuuu!!!!!..cukup setakat ni dan selamat malam semua...daaaaa.....salam.

Tuesday, 19 July 2011

Assalamualaikum...
Hari ni agak serabut sikit. So, bese la klu practical ni. By the way, semua benda yg aku buat ari ni dlm keadaan terkawal..hehehe..( nk sedapkan ati)..ok la..2 minggu ni aku bz sbb dh nak abis practical dahhhhhhhhhh......wehuuuuu!!! lagi???ermmmm...ok la aku nk siapkan report then titun...bubye all....salam.

Sunday, 17 July 2011

Hari aku hari ini....

salam..jumpa lg...ptg td aku gi jakel cari kain then lepas tu aku gi la pusat bekalan bakery...then tetiba...(jeng jeng jeng) aku jumpa elyana je...dia tgh pregnant. aku sempat jgk la berbual dgn dia..aku tnya berapa bulan dah. dia jwb 7 1/2 bulan...then aku tnya lg..due bila? dia jwb awal bulan 9 ni..so, for u and hubby semoga dapat anak yang comel dan sihat dan smoga Allah S.W.T permudahkan  masa bersalin nnt...Amin..

Sunday, 10 July 2011

Kejadian Yang Mengharukan...

Aku tak tau pe kena mengena tajuk ni dgn gambar ni...



hehehe....ni beberapa gambar dari video yg aku ambik masa perhimpunan haram tu...time ni masa aku sampai perhimpunan tu dh abis...sblum tu aku kenal dgn sorg laki ni yg 1 bus dgn aku..aku yg tak tau pape ni gi je la kat kl sentral tu dgn (sorg kenalan laki tu)...otw berjalan ke sana de org bgtau ktorg jgn masuk dulu sbb pihak polis dh sembur gas pemedih mata.huhuhu..dia la ajak aku tempuh asap gas tu..then tetiba hidung aku rasa pedih sgt..dgn blur2 ktorg patah balik...dlm 15 minit kot..bru aku gi masuk dlm kl sentral tu n laki tu ntah mana hilang..(lantak dia la) hehehe...effect dr gas pemedih mata tu tekak aku sakit sampai sekarang n selsema n aku demam..huhuhuhu...tak pasal2 aku turut kena sekali..sian aku kan??? 

P/s: aku tak bleh upload video sbb dgr sorg aku dlm video tu n aku malas nk edit2..hehehe..

Saturday, 9 July 2011

Price Tag!!!!


video
Penyanyi yg nyanyi lagu ni namanya Maddi Jane. Umur dia 12 tahun tapi suara mcm dewasa...huhuhu..sedapkan?? korang dgr la ekk (penyanyi asal lagu ni Jessie J)

hola hola....

Assalamualaikum...

waahhh....my new blog!!! tak sabar kot nak mulakan balik blog yg sy telah tinggalkan sejak sy form 3..hehehehe...(toing!!!) skrg umur sy (2?)..sapa dpt teka dpt gula-gula kapas...huhuhu...wlu pape pun, mulakan hari baru dgn semangat baru..